Eten uit de tuin

Het wordt al wat lastiger om alleen groente uit eigen tuin te eten, nu het seizoen van overvloed voorbij is. Tot nu toe is het gelukt. Hier een aantal maaltjes van de afgelopen dagen:

Alle groente en aardappel en knoflook uit eigen tuin, de rest niet

  • Pasta met ui, knoflook en rucola, vis en geraspte kaas
  • Stampot van aardappelen en andijvie met uitgebakken spekjes
  • Eigen borlottibonen, ui, knoflook, eigen ingemaakte tomaat en een klein stukje droge worst in blokjes
  • Groentesoep. Bouillon zelf getrokken van soepvlees, prei, ui, knolselderij, wortel, tijm en rozemarijn. Verse lading van dezelfde groente en een aardappel als soepgroente in de soep.
  • Curry van een prefab currymix, quorn blokjes, uien en pompoen. Met brood.

Kijken hoe lang we dit vol kunnen houden. De vriezer zit nog vol…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: