Yoghurt

Gisteren een klein bakje Griekse yoghurt gekocht en vanochtend heb ik

  1. Een halve liter melk gekookt
  2. Een paar minuten zachtjes doorgekookt
  3. Tot 43 C laten afkoelen (fijn om een goede thermometer te hebben)
  4. 2 eetlepels Griekse yoghurt erdoorheen gemixt
  5. Alles in een thermoskan gedaan en vervolgens de kan
  6. 10 uur laten staan.

Nu heb ik warme yoghurt die zo stijf is dat ik hem maar amper uit de thermosfles kreeg.

Yippie, succes!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: